Oy Kart AB

Oy Kart Ab
BETONIKALUSTO

Kotimaista kalustoa alan huipulta

Oy Kart Ab:n vahva osaaminen ja tuotekehitys valmisbetonin kuljettamiseen ja käsittelyyn liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen osalta on lähtöisin 1960-luvulta. Pitkä historia ja asiakkaiden tarpeisiin sopivat korkealaatuiset tuotteet ovat hioutuneet vuosien saatossa osaksi kuljetusyrittäjien kalustoa Suomessa sekä muissa pohjoismaissa. Valmistamme erilaisia pyörintäsäiliöratkaisuja ja monipuolisia lisälaitteita valmisbetonin käsittelyyn Somerolla sijaitsevissa tuotantotiloissa. Tuotteisiin ja tarpeisiin liittyvä vuoropuhelu asiakkaiden kanssa, on johtanut lukuisiin innovaatioihin vuosien varrella. Tämän idearikkaan keskustelun toivomme jatkuvan myös tulevina vuosina.

Pyörintäsäiliöt

Pyörintäsäiliömme kattavat valmisbetonin kuljetusyrittäjien tarpeet erilaisin rakentein alkaen 4m³ ja päättyen jopa 14m3 kuljetustilavuuksiin. Rakenteet suunnitellaan asiakkaan vaatimukset huomioiden ja varustellaan loppukäyttäjän työtä tehostavaksi ja turvallisuutta parantaviksi kokonaisuuksiksi. Materiaaleina käytämme laadukkaita sekä kulutuskestäviä teräksiä ja käyttämämme mekaaniset komponentit edustavat maailman johtavia merkkejä. Näin varmistamme asiakkaillemme vaativissa ympäristöissä toimivat laitteet.

Ympäristö vastuullisuus huomioiden tarjoamme asiakkaillemme myös hybridi- ja täyssähkökäyttöiset säiliörakenteet kasvavan kiinnostuksen ja markkinoille syntyneen tarpeen myötä.

Kaivossäiliöt

Valmistamme ja suunnittelemme ajoneuvoasenteisia kaivossäiliörakenteita, jotka soveltuvat matalien kokonaiskorkeuksiensa myötä vaativiin kaivosolosuhteisiin ja niiden asettamiin eritysvaatimuksiin. Rakenteet varustellaan vaatimuksien ja käyttöolosuhteiden mukaisesti, turvallinen ja tehokas työskentely huomioiden. Ajoneuvoasenteisia kaivossäiliörakenteita toimitamme aina 12m³ nimellistilavuuteen saakka. Tarjoamme myös kaivossäilörakenteisiin hybridi- ja täyssähköiset käyttövoimaversiot.

Kaivossäiliöratkaisujen ja rakenteiden toimittajana olemme saavuttaneet merkittävän aseman maailman markkinoilla. Innovatiivisia tuotteitamme käyttävät maailman johtavat kaivoslaitevalmistajat.

Kart hydrauliset purkurännit

Kartin valmistamat hydrauliset purkukourut ovat saavuttaneet pohjoismaiden markkinoilla johtavan aseman. Toimitamme purkukouruja omien säiliöasennusten yhteydessä, sekä myös valikoiduille yhteistyökumppaneille asennettavaksi muiden markkinoilla myytävien säiliörakenteiden yhteyteen. Valmistamiamme täyshydraulisia purkukouruja toimitamme 5,7,9 ja 10-metrin pituisina. Kouruissa käytämme kulutusteräksiä sekä markkinoiden laadukkaita komponentteja hydrauliikan ohjaukseen sekä radio-ohjauksen toteuttamiseen.

Huolto- ja varaosapalvelut

Oma tuotantomme mahdollistaa nopeat huolto- ja korjauspalvelut sekä varaosatoimitukset. Valmistamme tai toimitamme kulutusosia ja tarvikkeita kaikkiin betonisäiliömerkkeihin sekä huollamme ja korjaamme kaikki merkit. Asiakkaamme saavat tuotantomme yhteydessä toimivasta kattavasta varastosta tarvittavat varaosat nopeasti.

Toimimme myös yhteistyössä vakuutuslaitosten kanssa, suorittaen vauriokorjaukset ammattitaidolla.

Scroll to Top