Oy Kart AB

Oy Kart Ab
REKRY

Oy Kart AB – avoimet työpaikat

Oy Kart Ab:n pitkä ja menestyksekäs historia on vuodesta 1960 lähtien perustunut ammattitaitoiseen henkilöstöön.  Tuotannon seinät, koneet ja laitteet tarjoavat tilat ja työkalut toteuttaa suunniteltuja tehtäviä, mutta mitään ei tapahdu ilman osaavaa ja tehtävistä, sekä niiden kehittämisestä kiinnostuneita ammattilaisia.  Kartin työntekijät määrittävät merkittävimmän osan yhtiön toimintaa ja yrityskulttuuria. Voimmekin olla ylpeitä työyhteisömme halusta olla mukana kehittämässä parempaa, turvallista ja tulevaisuuteen katsovaa yritystoimintaa.

AVOIN TYÖPAIKKA

Oletko kiinnostunut tarjoamaan ammattitaitoasi, motivaatiotasi tai visiotasi osaksi työyhteisöämme? Kiinnostaako työskentely modernissa ja monipuolisessa teknologiayhtiössä? Haluatko kehittää osaamistasi ja oppia uusia asioita ja valmistusmenetelmiä? Koetko että turvallinen työympäristö merkittävillä tuotannon laatuvaatimuksilla nostaisi oman ammattitaitosi ja motivaatiosi tasoa?

Mikäli edellä mainitut kysymykset herättävät kiinnostuksesi, lähetä meille avoin hakemuksesi ja kerro vapaasti itsestäsi, osaamisestasi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Osaan avautuvista tehtävistä haemme tekijöitä julkisesti ja osaan omia verkostojamme hyödyntäen.

Tarjoamme myös mahdollisuuksia oppia ja kehittää ammattitaitoa koulutussopimuksella tai oppisopimuskoulutuksella. Kysy rohkeasti lisää.

Voit lähettää myös sähköpostia rekry@kart.fi

TÄYTÄ HAKEMUS

Scroll to Top