Oy Kart AB

Oy Kart Ab
tilauskonepaja
Työntekijät tutkivat näyttöä.

Tilauskonepajan monipuoliset palvelut

Tuotantomme palvelee merkittäviä kotimaisia sekä kansainvälisiä asiakkaita tilauskonepajan palveluin. Vastaamme asiakastarpeiden tarpeisiin ja täyttämiseen sertifioidun toiminnan puitteissa. Kehitämme palvelu- ja osaamistarjontaamme asiakkaillemme investoimalla tuotantokoneisiin ja -menetelmiin sekä henkilöstön osaamiseen ja koulutukseen.

Koneenrakennus

Valmistamme koneita, koneenosia ja kokonaislaitetoimituksia tilauspohjaisesti. Hyödynnämme tuotannossa monipuolista osaamistamme ja tuotantomenetelmien laajuutta. Omat 6000m² tuotantotilat mahdollistavat tuotantovaiheita esikäsittelystä, hitsaus- ja levytöistä, koneistuksista, pintakäsittelyyn sekä mekaaniseen kokoonpanoon ja testaukseen. Kokonaistuotannon hallinta ilman turhia siirtoja mahdollistaa joustavan ja kustannustehokkaan tuotannon ja palvelutarjonnan asiakkaillemme. Merkittävä osa tuottamistamme asiakastöistä pakataan ja lastataan suoraan vientiin konepajaltamme.

Mies käyttää tilauskonepajan konetta.

Koneistuspalvelut

Palveluihimme kuuluvat koneistustyöt omassa koneistuksen tuotantoyksikössä. Monipuolinen moderni konekanta mahdollistaa sekä suurien kappaleiden koneistustyöt mutta myös piensarjojen valmistamisen tehokkaasti. Tarkemmat tiedot koneistuksen resursseistamme löydät tekniset resurssit sivulta.

Tilauskonepajan sorvi
Scroll to Top