Oy Kart AB

Oy Kart Ab
LIETTEENKUIVAUS

Suotonauhapuristimet lietteenkuivaukseen

Suotonauha-puristimet lietteen-kuivaukseen

Saltec® CP soveltuu biologisen lietteen kuivaamiseen. Koneen suunnittelussa on huomioitu kestävä rakenne ja puristuksen matalapainealueen kaarevuus tekee koneesta erittäin tehokkaan kokoonsa nähden. Esikuivausalueen lieteaurat kääntävät lietteen ja avaavat uusia kuivatuskanavia ennen puristusvaiheita. Puristusvoima tuotetaan pneumaattisilla sylintereillä. Koneen käyttökustannukset ovat edulliset matalan energiakulutuksen johdosta.

Saltec® HP on mineraalipohjaisen ja enemmän mekaanista voimaa vaativan lietteen kuivauksen laite. optimoidun tela-asettelun ansiosta koneella voidaan saavuttaa korkeampi kuiva-ainepitoisuus. Pienemmät käyttökustannukset (kemikaalit, energia, vesi) ja korkeimman hyötysuhdeluokan moottorit takaavat mahdollisimman alhaiset energiankulutusluvut.

Saltec® RF tuoteperhe käsittää esierotusrummut lietteen esikäsittelyyn ennen suotonauhapuristinta. Pyörivä spiraaliviira poistaa tehokkaasti vettä lietteestä ja rummun kapasiteetti on helposti hallittavissa. Esierotusrumpuja valmistetaan eri kokoluokissa ja niiden asentaminen pareittain on mahdollista.

Scroll to Top