Oy Kart AB

Oy Kart Ab
YRITYS

Konepajayhtiöiden edelläkävijä

Oy Kart Ab on vuonna 1960 perustettu konepajayhtiö. Yrityksellä on vahvaa osaamista ja useiden vuosikymmenten kokemus nykyisellä kolmella päätoimialueella; betoninkuljetustuotteiden, ympäristötekniikan erikoislaitteiden sekä tilauskonepajatöiden saralla. Keskitymme teknologisesti korkealaatuisten koneiden ja laitteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja rakentamiseen sekä koneenrakentamista tukevien palveluiden tuottamiseen asiakkaillemme.

Yhtiön historia on moninainen ja mielenkiintoinen. Valmistavan konepajatoiminnan rinnalla Oy Kart Ab:llä on merkittävät referenssit vuosilta 1980–2005 erilaisista erikoisrakennetoimituksista kokonaisurakointina, sekä erilaisista jätevedenkäsittelyn prosessilaitosten laite- ja koneistoasennuksista. Asennus- ja urakointoiminnot keskittyivät pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin. Vuonna 2005 yhtiö päätti lopettaa urakointi ja asennusliiketoiminnot ja keskittyi puhtaasti omien tuotteiden ja konepajavalmistuksen kehittämiseen.

Vuosikymmenten kokemus ja innovatiivinen asiantuntijuus yhdistyvät

Palveluissamme yhdistyvät nykyaikainen konetekniikkaosaaminen, vuosikymmenten kokemus ja asiantuntijuus sekä erityyppisten kokonaistoimitusten suunnittelu ja hallinta.

Oy Kart Ab:n tuotantotilat sijaitsevat Varsinais-Suomessa, Somerolla. Toimitiloissamme työskentelee noin 50 konepajateollisuuden ammattilaista, 6000 m² tuotantoympäristössä.

Palvelemme asiakkaitamme sertifioitujen ISO9001:2015 ja ISO 3834-2:2021 laatuvaatimusstandardien mukaisesti.

Kotimainen yritys, kansainvälinen toimittaja

Oy Kart Ab toimii kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja niin kotimaassa kuin vahvasti pohjoismaiden markkinoilla, mutta säännöllisesti myös muilla markkina-alueilla ympäri maailman.  Kart palvelee suurten toimijoiden lisäksi pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä tutkimuslaitoksia. Asiakkaamme ovat oman alansa merkittäviä edelläkävijöitä niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Scroll to Top